Diaris d'en Bosch 34 - M'espera la clientela en un dia igual al d'hui 3

M'espera la clientela en un dia igual al d'avui 3

Tercera part

El tipus eixe estaria millor en un messenger de sexe, o alguna cosa així. De ben segur que tindria més per mirar, amb més tranquil·litat. Si és un tipus de poc èxit, s’hi pot fer passar pel que vulgui, sense que ningú el destorbe. Fins i tot fer cibersexe. En avant això li podria anar bé.

Regira el que hi ha al plat amb la forquilla. Més aïnes ha menjat poca cosa, ja que s'ha deixat gairebé tot el segon plat. Prou feina té mirant-la. Sembla que li satisfà més el dret a ser servit i el plaer de mirar que el de menjar.

Mentrestant, estic segur que, si tanta molèstia li és difícil de pair a la Maribel, m’hi jugue el que siga que ella, ben a gust, li creuaria la cara a galtades, li trauria el menjar de davant i el fotria de puntetes al carrer. De moment, li posa les postres davant, dóna la volta i torna a la cuina per treure’n a altres taules.

El client s'està menjant a gust el flam i la poma al forn. El molt idiota no perd de vista el menjar: guaita, com menja. Com si preferira la dolçor de les postres a ella. Encara que de ben segur hi deu haver notat que me'l mire i s’ha acovardit. “No t’amoïnes, que t’ajude Maribel”, li diria. El duel entre el client i jo, ella ni se l'imagina. S'afanya, decidida, a servir taules fins que ja no li’n queden i roman dempeus al menjador per si cal atendre una petició o per si es presenta algun client a darrera hora, llavors ha de muntar una taula en un instant.

Si no en té prou amb el client, tampoc no li agrada que la controle el propietari del restaurant, un remugador insuportable. Va a la defensiva amb un individu capaç de lligar-la amb una corda i tenir-la subjectada com els gossos. La conclusió és que ha d’aguantar molt. Ho suporta amb prou naturalitat.

Continuarà…


Joan Guerola

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat