Diaris d'en Bosch 33 - M'espera la clientela en un dia igual al d'hui 2

M'espera la clientela en un dia igual al d'hui 2
Joan Guerola

Segona part

Un client mira de manera minuciosa la cara de la Maribel, la cambrera. Just quan sembla que està cansat de retratar-la, sense afecte li mira la resta del cos. Li serà difícil centrar-se en res. Ella va atrafegada mentre duu safates amb plats que fumegen.

Mentrestant, vaig a prendre nota de les postres als clients que, en tastar el vi, havien fet ganyotes. Em diuen que volen menjar suau. Al poc, en comptes de vigilar, s’engulen  sense tocar vores un tall de pastís xopat amb whisky. No troben grumolls. A gosades que se'l mengen a gust.

Al client que mirava, li deu atraure com ella contorneja els malucs alhora que, entre les taules, s'obre pas amb agilitat de ballarina. Es nota que l'atrau el diàmetre de la cintura i el diàmetre de cul i maluc: els devora en només uns instants. El moviment dels pits li xucla l’atenció amb complaença. En acabat, quan ella s'ajup a servir el menjar en una taula propera, se li'n puja pel darrere la faldilla blava, llavors ell alça el cap i, una miqueta de reüll, supose que en percep un culet perfecte. Tot açò no es fa tan aïna com hom es pot imaginar. No li dura quasi gens el gaudi perquè ella s'aixeca de colp i barrada i se’n va corrents taules enllà des d'on amb prou feines la pot veure.

Continuarà…

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat