Carta oberta al València CF

Resultado de imagen de fotos de joanalfred climent

 

Parlar de qualsevol cosa que va de mal en pitjor és prou fàcil, analitzar les circumstàncies ja necessita una mica més de preparació futbolera, en el cas que som diguent. Tothom i dic tothom referint-me fins i tot als mitjans esportius valencians els sap molt greu la situació de l'equip però al temps amaguen els afers que han dut cap esta situació.

 

El València CF porta, arrossega des de la aparició del senyor Lim una manca de preparació/professionalitat en totes sas estructures presidència, directiva, cuadre tèctic i jugadors, el senyor Lim sabra molt de com fer cales però de futbol no te cap idea, de tota mena l'afer esmentat no amaga el poc amor al club d'alguns valencians que puguent optar a la presidència no vullgueren donar la cara, no amaga la dolenta llavor duta a cap pels darrers presidents o siga la situació actual ve sumada d'un cumul d'errors fets durant moltes temporades.

 

Cal mirar i sospessar que en tants cales gastats siguen els jugadors de la cantera els millors, cal ser molt feixuc per a fitxar jugadors com Abdenamour i altres centrals igual o més rucs per a jugar al futbol. Algú està jugant amb foc i els valencianistes poden sortir escaldats. joanalfred climent.

Comentaris

A2media C. de V.
1.

Si és que amb menys es fa més, però ens han volgut fer creure que si fiques gols de tissora vals més de vint milions. Tot per el negoci d'uns i altres.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat