Això no convé a ningú i menys si cal a la canalla

Resultado de imagen de fotos de dones treballadores

 

Som a 8 de març el dia de la dona treballadora. el dia que també es recorda la violència de genere i mire estupefacte la notícia que dona tve sobre un cas de susdita violència on la xica desprès de sofrir lesions per part del seu xicot, un humil servidor diria bèstia, va i es nega a presentar denúncia.

 

Quantes víctimes del matxo ibèric es negaren a presentar denúncia contra el maltractador, quantes morts s'haguern evitat si s'haveren presentat, sinò erre més del 30%. No entenc el comportament de la dona davant eixe salvajisme que patix, simplement perque no li trobe explicació al silenci que guarda és com si estigueren en altre món, estigueren en una onda diferent.

 

Se i afirme que tot acte violent i del qui ho empra és una covardia que sempre paga el més feble, la dona, però també se i no cal tan estudi de psicologia que l'actuació de la justícia no és correcte en el cas que som parlant, una justícia massa feble, una justícia lela/infantil que allunya al maltractador de la víctima 100, 300 o 500 metres, allunyament que no atura el numer de víctimes a l'indret el puja any enrere any, un nou estudi sobre el cas/sos esmentats que traguen a la llum condemnes com passar a perpetuitat una pensió a la víctima o als fills de la susdita, perdre per a sempre la pàtria potestat i marcar-los a fi de que no puguen treballar amb societat sinò es veu un canvi radical d'actitut o siga exclossos d'una societat que ells maltracten.

Resultado de imagen de fotos de dones maltractades

El baix nivell/l'endarreriment cultural també fica el seu gra de sorra en aquest destarifo masclista, llavors ficar i acuradament en els centres docents els mitjans/cursets d'humanisme tan necessari huí en dia per al correcte desenvolupament social. Entenc que algun lector dirà que en la violència de genere val més previndre que curar, ho val en tot però en el cas del que som tractant cal mirar aquells maltractadors iteratius i els que sol ho han fet una vegada i es penedixen, mirar i actuar segons circumstàncies/fets.

 

Doncs i per a finalitzar sobre el tema tractat cal menys silenci, menys minuts de silenci i més crits, mes actes contra esta bestiessa, cal que'ls polítics legislen lleis adequades, cal seny en tots i que les víctimes no tinguen por i denúncien als maltractadors de seguit sinò tot el que passa huí continuara passant sempre i això no convé a ningú i menys si cal a la canalla.joanalfred

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat