Un tema molt/massa sensible

Resultado de imagen de fotos de joanalfred climent

En un debat parlamentari sobre el terrorisme fet a París el que fou primer ministre francès Manuel Valls va dir segons, Xabi Cercas, PER AQUESTS QUE ATACAVEN ALS SEUS COMPATRIOTES, QUE TRENCAVEN AIXÒ QUE ENS UNIX, NO POT HAVER EXPLICACIÓ NINGUNA.

 

Monsieur Valls erra d'adalt a baix ja que comprendre als terroristes és la clau principal per a derrotar-los, Mandela. Si a la violència cega es contesta amb més violència cega la solució s'allunya i això per desgràcia representa més víctimes, representa i parlant clar el descontrol sobre les diferents societats i sa mode de pensar.

Resultado de imagen de fotos de Manuel Valls

Tan que s'ha parlat del terrorisme etarra i tan poc de sa naixença. Si les violacions dels drets humans pel regim franquiste al País Basc no hagueren existit de segur que ETA tampoc i les víctimes, totes, menys. Açò no vol dir que recolce els atentats indiscriminats etarres i del GAL, només desitje apuntar els errors humans que dugueren a la barbarie que tots coneguem, errors que deguem evitar sempre ja que tots per dalt de nostra pluralitat som sers humans condició que mai deguem perdre si volem ser fidels a nostra condició adquirida en la naixença.

 

Pensar que'l diàleg pot tindre un final positiu, pensar que la violència és propi de les bèsties ahí està la solució a tanta hipocresia, a tanta violència indiscriminada, ahí està que'l món no siga millor o siga com he dit abans la solució. Gràcies Xabi per obrirme els ulls en aquest tema tan sensible i al temps tan manipulat.joanalfred

Comentaris

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat