CORRELLENGUA 2014 - XIXé Lliurament PREMIS JAUME I

Un any més, i ja en van 19, el Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia, rebrà el divendres 3 d'octubre a les 20:30 hores al Parc de la Nòria, la Torxa de la Flama de la Llengua que serà traslladada fins la Casa de la Cultura, on, la rebrà l’alcalde de l’Alcúdia, traslladant-la seguidament per presidir els Premis Jaume I. Com ha de ser un acte festiu, la Flama anirà acompanyada pels Alumnes de Dolçaina i Tabal del Centre Professional de Música, el Grup de Dansa de l’Alcúdia, El Bolero, Els Cabuts, els Negrets, els Dimonis Enroscats i els Tornejants. 

Convidem a tot el poble (i rodalies) per a que se sume a aquesta manifestació de reconeixement i estima a la llengua que parlem en aquesta part del món. 

Una vegada acabat el Correllengua, ens traslladarem als Salons Segle XXI on soparem i lliurarem els XIXens Premis Jaume I. Els premiats són: 
 

PREMI JOAN FUSTER al CENTRE D’ESTUDIS I INVESTIGACIONS COMARCALS ALFONS EL VELL DE GANDIA, per la seua dilatada i decisiva trajectòria en favor de l’estudi i la reflexió social des de posicions rigoroses i progressistes. 

PREMI JOAN FUSTER a TONI GISBERT, com a dinamitzador i impulsor de nombroses propostes i activitats en favor de la llengua, la cultura i la identitat del País Valencià. 

PREMI OVIDI MONTLLOR a L’HORTA TEATRE per la seua valuosa aportació a les arts escèniques valencianes i per fer del valencià la llengua principal de les seues produccions. 

PREMI CARLES SALVADOR al CONGRÉS D’EDUCACIÓ DE L’ALCÚDIA “JOSEP LLUÍS BAUSSET” per la seua trajectòria brillant a favor de la renovació i innovació educativa en una escola pública, de qualitat i en valencià.

PREMI VICENT ANDRÉS ESTELLÉS a CAIXA RURAL DE L’ALCÚDIA, per la seua implicació econòmica i social en l’Alcúdia, i per fer del valencià un ús social i administratiu. 
 

Presentarà l’acte ANNA GALBIS CLEMENTE, qui té una sòlida formació com a periodista llicenciada per la Universitat Autònoma de Bellaterra. És també redactora, guionista presentadora i editora. El seu últim treball va ser com a presentadora de l’informatiu Bon Dia Comunitat Valenciana en NOU. Anteriorment, va ser presentadora d’informatius en el canal 9.24 Notícies, entre d’altres programes a Canal 6 i Ribera Televisió. 

Els tiquets per al sopar es podran comprar a l' Esplai Llibres des del dissabte 20 de setembre i a la Casa de la Cultura els dies 29 i 30 de setembre de 19:30 a 20:30. El preu: per als socis 20 €, per als no socis 26 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat