SOPAR-XERRADA: El Fons Valencià per la Solidaritat, ferramenta per la cooperació descentralitzada municipal Nord-Sud, amb Esteve Ordiñana.

Pendents de reprogramar el primer sopar xerrada 'L'imaginari fantàstic dels valencians', amb Francesc Gisbert, suspés per indisposició del convidat, us informem del segon sopar-xerrada de la XX Temporada el proper divendres 10 de març al Casal del Bloc Jaume I de l'Alcúdia a les 19:30:

EL FONS VALENCIÀ PER LA SOLIDARITAT, FERRAMENTA PER A LA COOPERACIÓ DESCENTRALITZADA MUNICIPAL NORD-SUD” amb Esteve Ordiñana Bataller.

FONS VALENCIÀ PER LA SOLIDARITAT
El Fons Valencià per la Solidaritat és la associació dels ajuntaments del País Valencià per a la cooperació internacional al desenvolupament.
És una associació sense ànim de lucre, els seus membres són ajuntaments i mancomunitats de municipis del País Valencià de totes les formacions polítiques.
El Fons Valencià es va constituir en 1992 per contribuir al desenvolupament dels països empobrits així com per sensibilitzar la societat valenciana, des de l'àmbit local, de les problemàtiques que pateixen els països del Sud.
L’entitat realitza i finança projectes de cooperació i educació al desenvolupament amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments membres, aportacions que constitueixen un fons econòmic que serveix per a executar els projectes aprovats per l’Assemblea General de Socis de l’entitat.

Esteve Ordiñana Bataller: Castelló de Rugat-Vall d’Albaida (1973) és Llicenciat en Filologia Catalana. Màster en Gestió Cultural per la Universitat de València. Màster en Cooperació Internacional al Desenvolupament per la Universitat de València. Especialista en Gestió d’Organitzacions Sense Ànim de Lucre. És Gerent del FONS VALENCIÀ PER LA SOLIDARITAT des de 2015 i anteriorment en la mateixa entitat, ha estat Tècnic d’Educació per al Desenvolupament i Comunicació (1999-2010) i Cap de l’Àrea de Relacions amb els Ajuntaments, Educació al Desenvolupament i Comunicació (2011-2014).

Comentaris

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat