Mercat d'Intercanvi i Moneda Social, amb Rafael Rodrigo Navarro

Comença la 18na temporada dels Sopars i Xerrades,i ho farem amb la xerrada sobre "Mercat d'intercanvi i moneda social" a càrrec de Rafael Rodrigo, el qual no solament ens parlarà del què és pretén, sinó a més ens dirà com va l'experiència a la comarca de la Ribera Alta, ja que és membre de l'Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer.

Les implicacions del model actual d'economia basat en l'euro, dòlar, etc. són enormes; suposa que el deute agregat, en tot el sistema econòmic, siga més gran que els diners disponibles per poder pagar a causa d'interessos, creant un imperatiu de creixement econòmic i augmentant les desigualtats socials. La creació de mitjans de pagament amb els quals puguem sortir de la creació monetària com a deute amb interès és el primer pas per construir un sistema econòmic sostenible i sa.

Rafael Rodrigo Navarro. Ha treballat com a pedagog i com a professor i psicopedagog en distints col·legis i instituts. Entre les seues preocupacions socials està la lluita per la implantació de la custòdia compartida en els processos de separació i divorci, i més recentment en la implantació de la moneda social per a una democratització de l'economia i la millora de les relacions convivencials entre els sers humans. És membre de l'Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer què forma part del CES (Comunity Exchange System) per la utilització de la moneda social en els mercats d'intercanvi.

Per als qui no ho sabeu, només cal que porteu l'entrepà. de la resta ens encarreguem nosaltres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat